fbpx

Agenda

Hieronder een overzicht van m’n retreats, programma’s, workshops en lezingen. Ik hoop je te ontmoeten!
Jade Method 2019

Jade Method - start 9 september

Deze energy embodiment training is speciaal voor (stress)gevoelige vrouwen die grip willen hebben op hun energie en balans en succesvol zichzelf willen zijn.


Ontmoet jezelf in je reacties en patronen en ontdek door beweging andere mogelijkheden van reageren. In deze training ontdek je de ‘wig’ tussen je denken en voelen en verbind je je opnieuw met de diepe wijsheid je lijf en de kracht van je intuïtie.

Lees meer
Yin en de zorg voor je energiebalans

Balance your Energy, bewegen naar balans voor vrouwen

Heb je steeds maar niet de rust om te ontspannen? Ben je te druk, heb je te veel verplichtingen, zit je veel in je hoofd? 

Dan is deze workshop iets voor jou. Je ontdekt je stresspatroon en leert die omzetten in een gevoel van ruimte en ontspanning. Door de oefeningen, meditaties en interventies land je in je lijf. Je komt weer in contact met je vrouwelijke energiepatroon, en je energiebalans kan zich herstellen.

Lees meer
reTreat voor vrouwen in Zeeland

Back to Nature, back to Bliss! ~ 4-daagse reTreat

Deze reTreat voor vrouwen is een stukje pure liefde.. Om je Yin optimaal te voeden is er elke dag Chi Neng Qigong, meditatie, bodywork, Selfcare practice en een vleugje yoga. Deze vier dagen staan in het teken van terug gaan naar je natuur, je bron. Finding your Bliss. Vol aandacht voor jezelf, je lijf, en voor balans in je energie. Dat maakt deze 4-daagse reTreat een cadeautje voor jezelf.
Lees meer