fbpx

Hervind je balans ♥︎ openen - verzachten - verbinden

Essential Selfcare dagretreat voor vrouwen

Datum: zondag, 15 november van 10.30 tot 16.30

Locatie: Yogahouse Arnhem, Putstraat 11

Een dag voor jezelf. Een dag opladen. Een dag écht zorgen voor jezelf en wezenlijk ontspannen.
Deze dag is helemaal voor jezelf. Om te landen en je opnieuw met jezelf te verbinden. Om te genieten. Af te stemmen. Op te laden.
Zodat jij er weer even tegen kunt. Wat er ook gebeurt. Want de zorg voor de ander is belangrijk en intensief. En die begint bij echte zorg voor jezelf. Daar mag je best een dagje voor uittrekken!

Essential Selfcare als fundament van jouw dagelijks leven

Jouw energie, talent, gezondheid, innerlijke kracht als fundament onder alles wat je doet… We weten dat het zo kan zijn, maar we hebben geen tijd ernaar te leven. We hollen, de tijd gaat zo snel en er ‘moet’ zo veel!
Zullen we dan beginnen met een dag? Een dag ontspannen en jezelf op één zetten? Een dag, samen met een kleine groep andere vrouwen, bewegen naar balans?

Een dag waarin zorg voor je energie centraal staat, zodat je weer weet wat essentieel is voor jou.

Wanneer je je verbindt met je innerlijke ruimte en de wijsheid van je lijf, dan ziet alles er anders uit.

Dan ontdek je dat ruimte voor een heel groot deel van binnen zit en dat je er meer invloed op hebt dan je dacht.

Vanuit beweging gaan we naar stilte.. en dan gaan we op reis. Lekker veel Qigong, gemengd met embodiment practice om je ervaring te helpen verdiepen, uitwisselen, en ook herhalen van kleine bewegingen. We maken een prachtige dag-lange reis die uitkomt bij het doen van een hele Lift Qi Up.

Genieten is een sleutelwoord deze dag.

‘Het meest belangrijke dat je jezelf kan geven is tijd’

~ Oprah Winfrey ~

Praktische informatie

 

Wanneer: zondag 13 december a.s.

Hoe laat: van 10.30 tot 16.30 uur

Waar: Yogahouse Arnhem, Putstraat 11 (op loopafstand van station Velperpoort)

Investering: € 117,00 (incl. thee met lekkers en een heerlijke lunch)

In deze workshop is Coronamaatregelen-proof, daarom is er momenteel voor maximaal 8 vrouwen plek!

Wanneer is deze dag reTreat iets voor jou?

Jaaaa, als je vrouw bent en:

❤︎ je voelt dat je toe bent aan tijd een aandacht voor jezelf;

❤︎ behoefte hebt je drukke hoofd even rust te geven en wilt ontspannen en landen in je lijf;

❤︎ je ervaring met Qigong wilt verdiepen. Lekker eens wat langer ‘in the vibe’ zijn;

❤︎ veel zorgt voor anderen en nu écht toe bent aan zorg voor jezelf;

❤︎ jezelf mist; wie je was en wie je weet dat je kunt zijn.

Ervaringen van anderen

Alles viel op z’n plek
Leander Janssen, grafisch designer en illustrator Stijl in Vorm

Als zelfstandig ondernemer maak ik veel uren en al doe ik dan iets waar ik echt van hou, dan nóg heb ik een moment nodig om stil te staan en alles eens goed na te lopen. Gewoon intern en op de allerliefste manier van de wereld.

Zo voelde voor mij deze workshop. Alles viel op z'n plek. Een ohwjah!-gevoel. Ik ging naar huis en ik stond aan. Met energie. Heel dicht bij mezelf. Zo klein en toch heel groot. En alles wat er nog omheen waait en wappert, ach, dat hoort er dan gewoon even bij.

Heel erg bedankt.

Het is net als of ik gereset ben
Susannah

Het resultaat van de workshop was wat ik gehoopt had. Ik was heerlijk ontspannen en had/heb ook weer dat gevoel van waarde in mee. Het is net als of ik gereset ben. Dat was dan ook heel nodig omdat ik de laatste paar ja maanden moet ik zeggen als een machientje door de dagen ben gegaan. Ik voelde ook meteen op maandag ochtend toen ik naar mijn werk reed hoe het oude vertrouwede gevoel in mee op kwam en ik dacht, daar gaan we weer. Dan dacht ik aan het geleerde in de workshop en ineens was alles weer open en vrij en dat is ook zo tot nu toe. Ik ga nu weer meer op mezelf letten en wat meer dingen doen wat ik leuk vind. Dus tijd voor mezelf nemen.

De sfeer tijdens de workshop vond ik heel veilig, je hebt me het gevoel gegeven dat ik zijn mag. Ook met de andere deelneemster was het een heel mooie uitwisseling.

Over Rosanne

Qigong heeft mij door de moeilijke periode van m’n burnout heen geholpen. M’n oefening leerde me hoe ik in het dagelijks leven met m’n energie omging. Het dagelijkse half-uurtje ‘op de mat’ gaf me de energie en het vertrouwen om steeds weer (en steeds meer) te leven met m’n hart en lijf als kompas.

Mijn passie volgend werd ik Qigong docent, Qigong therapist, en lichaamsgericht emotioneel coach en trainer gespecialiseerd in stress en burnout bij vrouwen. Wat ik leerde geef ik door in lessen, workshops en 1-op-1 begeleiding. Het lijf is wijs en diep van binnen heeft iedereen haar eigen antwoorden. Door je te helpen je te verbinden met je lijf en haar taal, vind je je eigen antwoorden.
Het is een cadeau om te zien hoe vrouwen openbloeien en succesvol zichzelf leren zijn, wanneer ze in contact komen met hun eigen wijsheid en hun energie als leidraad gaan nemen.

Bij mijn werk met deze vrouwen ontdekte ik 8 essentiële sleutels essentieel voor vrouwen bij het zorgen voor hun energie.  Samen vormen deze sleutels de Jade Method, een Energy Embodiment Training.  In deze training open je – geleid door de wijsheid van je lijf – jouw persoonlijke poort naar meer energie. Je ontdekt hoe je belemmerende patronen kunt omzetten in stromen zodat je voluit in je leven kunt staan, vanuit ontspanning, plezier en innerlijke kracht.