fbpx

Jade Method - persoonlijk leiderschapstraining voor vrouwen

 

Zet deze data vast in je agenda:

Introductie-workshop: vrijdagavond 23 augustus

Jade Method trainingen:

workshop-dag (twee modules): zondag 8 september

workshop avonden : 13 & 27 september, 11 & 25 oktober en 8 november)(elke avond één module)

Afsluitende workshop-dag (twee modules: zondag 24 november 2019)

In mei komt het programma weer online en kun je je inschrijven. Wil je je vast aanmelden?
Laat het me weten door me een berichtje te sturen, dan hou ik een plaatsje voor je vrij.

 

In deze energy embodiment-training van 9 modules ontdek je aan de hand van de 8 sleutels van de Jade Method jouw beperkende patronen ten aanzien van je energie. Je zakt uit je hoofd en verbindt je opnieuw met de diepe en volle wijsheid en kracht van je lichaam.

Door o.a. beweging, body-talk, visualisatie, qigong, meditatie en klank versterk je de verbinding met jouw vitale energie. Je ontdekt jouw persoonlijke antwoord op vragen als:

  • Hoe is het met je energie?
  • Wat is balans voor jou?
  • Hoe sta je stevig op je benen en kun je toch flexibel meebewegen? Hoe geef jij je grenzen aan?
  • Waar geef je je energie weg zonder dat het jou werkelijk voedt? Welke belemmerende patronen maken dat je steeds in dezelfde valkuilen loopt?
  • Hoe blijf je in balans met je omgeving én met jezelf?
Toenemende body-awareness en een steviger ankering in je lijf geeft diepere afstemming met jezelf en helpt je, stap-voor-stap, oude patronen te ontdekken en te transformeren in een nieuwe beweging die jou werkelijk voedt. Je gaat hierin je eigen unieke en persoonlijke weg. Elke stap die je gaat brengt je een stukje van je verloren energie terug, een ‘verloren stukje zelf’, totdat je je energie zacht en voluit voelt stromen en in balans midden in je leven kunt staan.

Module 1  Landen in je lijf

Contact met je lichaam is essentieel om goed met je energie om te gaan. Je leert oefeningen die je hierbij helpen.

Module 2  Beleef je balans

Wat is ‘life-balance’ en hoe is het met jouw balans op dit moment in je leven?

Module 3  Contact met je kracht

Hoe zet jij jouw kracht in en wat levert het je op? Hoe kun je met minder kracht en moeite je doelen bereiken?

Module 4  Leef je ritme

Je speelt met je eigen ritme en het contact met je omgeving. Welk ritme past bij jou? Wanneer loop je jezelf voorbij?

Module 5  Geef je grens

Over grenzen, ruimte en verbinding. Hoe geef jij jouw grens en jouw wens aan en kom je op voor je ruimte?

Module 6  Voel je gesteund

Een module over steun en vertrouwen. Je ontdekt hoe je innerlijke steunpunt je koestering en kracht geeft.

Module 7  Parelduiken

Wat verdrongen diep op jouw bodem ligt herbergt tevens een talent. Deze kwaliteit krijgt haar plek en geeft glans aan je leven.

Module 8  Volg je verlangen

Ontdek dat in het erkennen en vormgeven van je wezenlijke verlangen jouw energie vrijkomt en richting krijgt.

Module 9  Oogst je groei

Je integreert alle stappen in een persoonlijk manifest zodat je stress blijft omzetten in inspiratie en energie.

At the centre of your being

Ervaring van andere vrouwen

De wijsheid van m’n lijf brengt me precies wat ik nodig heb..
Stef, Hosting Administrator

De training heeft me letterlijk bewogen. Me vertrouwen in m'n oplossend vermogen gegeven. Dat hoeft niet langer vanuit m'n hoofd te komen, juist de wijsheid van m'n lijf brengt me precies wat ik nodig heb. Wat een mooie weg om patronen te ontdekken en te doorbreken! Ik voel me zoveel vrijer. Ik vind de Jade Method echt een aanrader voor elke vrouw die haar energie niet langer ongemerkt wil laten weglekken.

Rosanne's vermogen om volledig aanwezig te zijn bij wat er gebeurt in de groep, geeft veiligheid en ruimte om tot je eigen ontdekkingen te komen.

Het meest raakte me het contact met m’n wezenlijke verlangen
Fany, coach & trainer

Vertragen vond ik niet altijd makkelijk, ik ben nogal van het snelle en spontane. Ik heb gemerkt dat ik daarmee te snel over dingen heen stap. Door te vertragen en als het ware 'in te zoomen' in m'n lijf, heb ik dieper contact met mezelf kunnen maken.

Bijzonder hoe er zo inzichten kwamen die ik in al m'n andere trainingen nog niet zo helder had gekregen. Het meest raakte me nog het contact met m'n wezenlijke verlangen. Dat houd ik nu niet langer op afstand voor 'straks als ik tijd heb'. Ik kan het nú een plek geven. Én als motor gebruiken.

Rosanne en de Jade Method

Als Embodiment Facilitator, trainer & coach gericht op stress & burnout bij vrouwen, mocht ik de afgelopen jaren honderden vrouwen helpen in hun lichaam te landen, stress en trauma los te laten en hun energie te hervinden.

Het is een cadeau om getuige te mogen zijn van hoe vrouwen openbloeien, wanneer ze hun energie als leidraad gaan nemen en kiezen voor wat wezenlijk voor hen is in elke fase van hun leven.

Door het werken met deze vrouwen – en natuurlijk ook door het pad wat ik zelf gegaan ben en nog ga – ontdekte ik 8 essentiële steppingstones die op het pad van elke vrouw een sleutel bleken om zich vrij en vol zelfvertrouwen te voelen, gelukkig te zijn en hun kracht effectief in te zetten.

Deze 8 sleutels vormen het pad dat je gaat met de Jade Method, een ‘Energy embodiment training voor bewuste en (hoog)gevoelige vrouwen die voluit willen leven en succesvol zichzelf willen zijn.

De sleutels zijn universeel, en gelden voor elke vrouw op haar unieke persoonlijke manier. De Jade Method is dan ook geen vaststaande formule, maar leidt tot jouw persoonlijke energiemanifesto.

Rosanne