fbpx

Coachprogramma voor meer energie en balans

De Jade Method is een location-based 3-maanden coachprogramma voor vrouwen met volle levens, volle hoofden en volle harten.

Het programma helpt je om stress en overprikkeling achter je te laten zodat je vanuit ruimte voor jezelf, voor de ander en voor je hartsverlangen succesvol jezelf kunt zijn.
Belangrijkste ‘tool’ hierbij ben je zelf. De training brengt je in contact met de wijsheid van je lijf; je leert deze voelen en inzetten.

De Jade Method is geen stappenplan ‘one size fits all’, maar een coach-programma naar meer energie en balans.

Je geeft het programma zélf vorm doordat je met je eigen vragen en patronen werkt en – via je lichaam – je eigen antwoorden te vindt. Iedereen heeft daarin haar eigen proces. Om elke deelneemster voldoende aandacht te kunnen geven en verder te helpen in haar proces, heb ik ruimte voor maximaal 10 vrouwen.

De andere deelneemsters werken als een spiegel voor je en vormen tegelijkertijd een veilige support-groep.

Je vindt antwoorden op bijvoorbeeld de volgende vragen:

Wat is balans voor mij en wat brengt mij uit balans?

Wat is mijn ruimte en hoe geef ik m’n grenzen aan?

Waar geef ik m’n energie weg zonder dat het me werkelijk voedt?

Waar saboteer ik mezelf waardoor ik steeds terugval?

Hoe ga ik om met de frictie tussen m’n heartfelt-doelen en de verwachtingen van de omgeving?

Hoe zet ik de energie van m’n passie in?

At the centre of your being you  have the answer.
You know who you are and you know what you want..
(Lao Tzu)

Opbouw

In twee trainingen van een dag en vijf avonden (9 dagdelen) onderzoeken we onderstaande kernthema’s.

We starten elke module met een meditatie en een eenvoudige Qigong-oefening.

In de Online Studio vindt je de meditaties, oefeningen, uitlegvideo’s en werkbladen behorend bij de betreffende module.

Deze blijven voor jou beschikbaar, ook na afloop van de training.

Alles erop gericht om wat je leert te kunnen integreren in je lijf, je brein en je leven.

Module 1: je leert oefeningen om die je helpen uit je hoofd te zakken en in je lijf aanwezig te zijn, zodat je je meer gegrond en geankerd bent.

Deze module is een basismodule die in elke module opnieuw herhaalt en verdiept wordt.

Module 2: je ontdekt wat ‘balans’ voor jou is en hoe het op dit moment is met de balans en onbalans in je leven.

Je ontdekt jouw manier van omgaan met disbalans in je leven en gaat op zoek naar een andere beweging die je meer dient.

Module 3: wat is ‘kracht’ voor jou? Hoe zet jij jouw kracht in en wat brengt het je? Kun je ook met minder kracht en moeite je doelen bereiken?

Je leert hoe je vanuit een goede verbinding met je levenscentrum jouw kracht meer moeiteloos kunt laten stromen.

Module 4: Onderzoek waar je jezelf verliest in het aannemen van het ritme van de omgeving en ontdek je eigen ritme(s).

Wanneer loop je jezelf voorbij? En hoe kun je flexibel bij jezelf blijven én in harmonie zijn met het ritme van je omgeving?

Module 5: een module over grenzen en ruimte. Hoe is het contact met jouw grenzen, wat heb je nodig om je grenzen aan te geven?

Hoe zeg je helder ‘ja’ en ‘nee’ en wat staat je in de weg om echt voor jezelf en jouw grenzen te staan?

Module 6: een module over steun, ontvangen en vertrouwen.

Je onderzoekt de balans tussen geven en ontvangen bij jezelf en leer je hoe je innerlijke steunpunt je koestering en kracht kan bieden.

Module 7: wat verdrongen diep op jouw bodem ligt herbergt tevens een talent.

Jouw kwaliteit haar plek in jouw leven zodat jij haar voluit kunt inzetten en daardoor ‘unapologetic’ kunt stralen

Module 8: jouw verlangen als je richtingaangever en motor.

Je ervaart wat het erkennen en vormgeven van je wezenlijke verlangen betekent voor jouw energie en richting.

Module 9: in deze module integreer je het geleerde en kom je tot je persoonlijke Essential Selfcare ritueel.

Dit ritueel helpt je je keuzen diep te verankeren zodat je ze in het dagelijks leven met je mee kunt nemen.

Is dit iets voor jou? 

Zet deze data vast in je agenda:

Introductie-workshop: zondagmiddag 16 februari

Jade Method trainingen:

workshop-dag (twee modules): zondag 15 maart

workshop avonden : 27 maart, 24 april,  8 & 22 mei, 8 juni (elke avond één module)

Afsluitende workshop-dag (twee modules): zondag 21 juni 2019

Hoe schrijf je je in?

Vanaf 23 februari kun je weer inschrijven het programma. Er is plaats voor maximaal 10 vrouwen en met elke vrouw heb ik tevoren een telefonisch gesprek. Ik wil je namelijk graag leren kennen en ik ben benieuwd wat jij uit het programma wil halen. . Ik wil zeker weten dat jij en het programma elkaar echt goed passen. Ook jou wordt duidelijk wat je wilt bereiken en of het iets voor je is. Dit gesprek is eigenlijk alvast je eerste coaching! Ook als je besluit je niet aan te melden, is het waardevol voor je.
En sluit het programma (nog) niet bij je aan? Dan hoor je dat ook van me. En dan denk ik graag met je mee wat voor jou wél een passende stap kan zijn.

Wil je op de hoogte blijven?

Laat dan hieronder je gegevens achter, dan krijg je op 21 februari een mailtje van me met meer informatie en – wanneer je interesse hebt om mee te doen – de mogelijkheid een afspraak in m’n agenda in te plannen.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Ervaring van andere vrouwen

De wijsheid van m’n lijf brengt me precies wat ik nodig heb..
Stef, Hosting Administrator

De training heeft me letterlijk bewogen. Me vertrouwen in m'n oplossend vermogen gegeven. Dat hoeft niet langer vanuit m'n hoofd te komen, juist de wijsheid van m'n lijf brengt me precies wat ik nodig heb. Wat een mooie weg om patronen te ontdekken en te doorbreken! Ik voel me zoveel vrijer. Ik vind de Jade Method echt een aanrader voor elke vrouw die haar energie niet langer ongemerkt wil laten weglekken.

Rosanne's vermogen om volledig aanwezig te zijn bij wat er gebeurt in de groep, geeft veiligheid en ruimte om tot je eigen ontdekkingen te komen.

Het meest raakte me het contact met m’n wezenlijke verlangen
Fany, coach & trainer

Vertragen vond ik niet altijd makkelijk, ik ben nogal van het snelle en spontane. Ik heb gemerkt dat ik daarmee te snel over dingen heen stap. Door te vertragen en als het ware 'in te zoomen' in m'n lijf, heb ik dieper contact met mezelf kunnen maken.

Bijzonder hoe er zo inzichten kwamen die ik in al m'n andere trainingen nog niet zo helder had gekregen. Het meest raakte me nog het contact met m'n wezenlijke verlangen. Dat houd ik nu niet langer op afstand voor 'straks als ik tijd heb'. Ik kan het nú een plek geven. Én als motor gebruiken.

Herstellen zat toch in andere dingen dat ik dacht.
Marloes

De training heeft me geleerd op welke manier 'met mijn aandacht in mijn lichaam zijn' het startpunt kan zijn in mijn dagelijks leven. Hoe ik van daaruit keuzes kan maken en kan voelen wat klopt.

Ik vond het verrassend te ontdekken dat het gevoel in m'n lijf vaak voortkomt uit patronen die mij ooit hebben geholpen, maar mij nu vooral een vertrouwde weg in stuurden en niet per se een gezonde weg. Ik heb deze patronen leren onderscheiden waardoor ik me veel minder door ze laat leiden. Een hele ontdekking.

Voor ik de training in ging was ik op het randje van overspannenheid en eigenlijk alles was me te veel. Ik was snel moe en overprikkeld. Al na de eerste paar modules zat ik anders in m'n energie. Herstellen zat toch in andere dingen dat ik dacht.

Op de allereerste dag waren we al een mooie veilige groep, waardoor we in de training echt tot de kern konden komen. Rosanne faciliteert de processen door alles te laten gebeuren en in het moment aanwezig te blijven bij wat zich ontvouwt. Met een paar eenvoudige aanwijzingen en vragen leidt ze je naar waar het voor jou op dat moment echt over gaat.

Ik heb nu de basis in mezélf gevonden..
Manon

De basis in mijn leven die was weggevallen heb ik door de training nu in mijzelf gevonden. Ik voel me veel meer 'heel', verbonden met mijn lijf en intuïtie. Daar ben ik alleen maar krachtiger door geworden. Ik neem mijn ruimte in, maar nu op een andere manier, waardoor ik meer gehoord en gezien word. Ik kan wel zeggen dat de training me heeft 'aangezet'.

Jade Method training voor vrouwelijk leiderschap

Voorwaarden voor deelname

Door de opbouw van de training ontdek je waar jouw energie weglekt en hoe jij vanuit de 3 P’s, Passie, Purpose en Presence, vanuit flow en ontspanning kunt leven en werken. Succesvol jezelf kunt zijn.

In het programma land je in je lijf om van daar uit te onderzoeken waar jouw energie stagneert én hoe je vanuit je essentie je energie optimaal inzet.

Bereidheid (en ja, je mag het natuurlijk best spannend vinden) om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen is een voorwaarde om mee te doen!

Een andere voorwaarde is bereidheid om tijd uit te trekken voor jouw Essential Selfcare; door ook thuís aandacht aan je proces te geven door een online oefening te doen en de werkbladen in te vullen. De off-line training en de online modules sluiten op elkaar aan, en leiden je samen naar resultaat. Alleen meedoen aan de off-line bijeenkomsten brengt je veel, maar zonder de nodige kennis die ik deel in de online modules, ervaring door het het doen van oefeningen thuis en reflectie door de vragen in de werkbladen te beantwoorden, heb je niet het resultaat dat ik voor je in petto heb.

Rosanne en de Jade Method

Als Embodiment Facilitator, trainer & coach gericht op stress & burnout bij vrouwen, mocht ik de afgelopen jaren honderden vrouwen helpen in hun lichaam te landen, stress en trauma los te laten en hun energie te hervinden.

Het is een cadeau om getuige te mogen zijn van hoe vrouwen openbloeien, wanneer ze hun energie als leidraad gaan nemen – Essential Selfcare – en kiezen voor wat wezenlijk voor hen is in elke fase van hun leven. Vanuit Passie, Purpose, Presence & Practicality.

Door het werken met deze vrouwen – en natuurlijk ook door het pad wat ik zelf gegaan ben en nog ga – ontdekte ik 8 essentiële steppingstones die op het pad van elke vrouw een sleutel bleken om zich vrij en vol zelfvertrouwen te voelen, gelukkig te zijn en hun kracht effectief in te zetten.

De 8 sleutels vormen het pad dat je gaat met de Jade Method, een ’embodiment training voor bewuste en (hoog)gevoelige vrouwen die voluit willen leven en succesvol zichzelf willen zijn.

De sleutels zijn universeel, en gelden voor elke vrouw op haar unieke persoonlijke manier. De Jade Method is dan ook geen vaststaande formule, maar leidt tot jouw persoonlijke Essential Selfcare Manifesto.