fbpx

Qigong les voor vrouwen

Wekelijkse lessen op locatie geven je elke week een plek om te ontspannen, naar binnen te gaan en van daar uit je weer opnieuw verbinden met wat er voor jou toe doet.
In de les trainen we samen en krijg je op jouw proces gerichte aanwijzingen. Je ontdekt gaandeweg wat de beoefening van Qigong – het omgaan met je energie – in het dagelijks leven voor jou persoonlijk betekent.

Wanneer je interesse hebt in het volgen van wekelijkse qigong lessen, kun je beginnen met het volgen van een proefles om te zien of Jade Qigong en mijn manier van lesgeven bij je past. Ook na het volgen van een workshop kun je instromen in de lessen.

Behalve lessen op locatie geef ik ook online lessen.

 

Iets over de Qigongvorm

De vorm die je leert is Jade Qigong. Jade Qigong is Zhineng Qigong plus. Zhineng (in Nederland ook wel Chi Neng genoemd) behoort tot de medische Qigongvormen, en is gericht op het herstellen van je energiebalans en de ondersteuning van je gezondheid.

Plus omdat ik wat ik leerde van andere vormen (waaronder yoga) en m’n achtergrond als emotioneel lichaamsgericht coach en trainer ook meeneem in m’n les. I like to play!

De vrouwelijke weg centraal

Door mijn werk met vrouwen en mijn eigen ervaring geef ik Qigongles vanuit vrouwelijk perspectief en een op vrouwen en hun energie gerichte aanpak. Mijn wens is dat je vrouwelijke psyche, hart en lichaam in balans kunnen komen en dat je kan bloeien. Vol energie, op jouw manier.

Proefles

€ 7,50

Wil je een Qigong & Life-Balance les van mij ervaren? Wil je ontdekken of mijn manier van lesgeven bij je past? Mail me om een proefles mee te doen.

Ervaring van cursisten

Anneke Vlijm
Ik mag mezelf zijn..
Anneke Vlijm, coach

Rosanne is zuiver, krachtig en open. Dat schept rust, vertrouwen en maakt me blij. De Jade Qigong lessen zijn altijd weer fijn en ik mag er gewoon zijn zoals ik ben.

Verbinding met mezelf is wezenlijk..
Emma Bijl, Content Officer

Door de lessen van Rosanne heb ik meer contact met m'n lichaam waardoor ik m'n rust beter kan bewaren. Ik voel me zekerder in m'n lijf en in m'n leven. M'n grenzen voel ik nu een stuk makkelijker en ik durf ze helder en rustig aan te geven.

Marina over de Qigong lessen van Rosanne
Ik kan beter ontspannen in m’n werk en ben beter gefocust
Marina Peters, lerares basisschool

Toen ik begon met Qigong was ik vastgelopen in mijn werk. De beoefening heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik reageer op de dingen om mij heen.

Ik merk dat door de oefeningen beter gefocust ben, meer kan ontspannen tijdens m'n werk en beter voor mezelf op kan komen. Op een manier die helemaal vanuit mij komt, het hoort bij me, het is geen 'trucje'.

Qigong is steeds meer een deel van mijn leven geworden. Eigenlijk is het een hele manier van kijken en denken. Het geeft mijn leven steeds meer diepgang.

Beginnen met Qigongles bij Rosanne doe je zo

Qigong Starter

997 lessen

 • 7 lessen
 • instap-abonnement
 • strippenkaart 9 weken geldig
 • niet doorlopend abonnement
 • incl. MP3
 • incl. eBook

Wekelijkse Qigong - of Bodymindfulness les

Doorgaande lessen

13010 lessen

 • 10 lessen
 • doorlopend abonnement
 • strippenkaart, 3 maanden geldig
 • wisselen van lestijd mogelijk

Online Qigong lessen met Rosanne

Online lessen

17maand

 • twee lessen per week
 • eerste maand 50% korting
 • ondersteuning via Facebookgroep
 • les volgen waar en wanneer het jou past
 • ook voor beginners

Losse Qigonglessen bij Rosanne

Losse les

906 lessen

 • 6 lessen
 • flexibel abonnement
 • 1 jaar geldig
 • meedoen wanneer jou dat past
 • per les tevoren aanmelden
 • alleen voor ervaren beoefenaars

Lesrooster

 • maandag – 19.30 uur  – Chi Zaal (Arnhem Noord)
 • woensdag – 09.00 uur  – De Vliegende Olifant (Arnhem-Noord)
 • woensdag – 10.45 uur  –  De Vliegende Olifant (Arnhem Noord)
 • woensdag – 19.00 uur  –  Yogahouse Arnhem (Arnhem Noord)
 • donderdag – 18.30 uur – Yogahouse Arnhem (Arnhem-Noord) (vanaf begin september)

Persoonlijke begeleiding

Wanneer je energie goed stroomt, voel je je ontspannen, energiek en lekker in je vel. Heerlijk! Maar in sommige situaties zetten we onze energie vast (blokkade) of geven deze juist weg.  Wanneer dat vaker gebeurt raak je uiteindelijk uit balans. Vanuit je lijf maak je makkelijker contact met je onbewuste en kun je ontdekken hoe jij dat doet. Je ontdekt een ander ‘antwoord’ op de situatie, zodat je energie weer volop kan stromen.

Ik werk met energie en het lichaam. Je lichaam staat zowel in verbinding met je pijn én je wijsheid, en je stagnatie – daar waar jij blokkeert – wordt tastbaar door houding, beweging en taal. Je lichaam laat óók zien wat je nodig hebt om tot stromen te komen. Wanneer je met mij in zee gaat, kom je via het lichaam snel tot de kern.

Wil je kennismaken?

Voordat je met me in zee gaat, wil je misschien eerst kennismaken. Dat kan! Mail me dan voor een vrijblijvende kennismaking van een half uur. Eventueel kan dit ook via Skype. Een kennismakingsgesprek duurt een half uur en kost €27,00. Besluit je binnen twee weken hierna een 1-op-1 traject te volgen, dan krijg je deze €27,00 weer terug.

Energie stagnatie-sessie

1271,5 uur

sessie

 • Sessie van 1,5 uur
 • Direct meer inzicht in je stagnatie
 • Lichaamsgerichte aanpak
 • Eerste stap naar herstel van je balans

1-op-1 begeleiding

4575 sessies

traject

 • Energie stagnatie-sessie van 1,5 uur
 • Gevolgd door 4 sessies van 5 kwartier
 • Lichaamsgerichte aanpak
 • Qigong oefeningen op maat

Tijden en locatie

Op onderstaande tijden ben je welkom voor een sessie:

 • dinsdag
  om 09.30; 11.30 of 16.00 uur
 • donderdag
  om 09.30; 11.30 of 16.00 uur
 • vrijdag
  om 09.30 of om 11.30 uur
  De begeleiding vindt plaats in Het Coachhuis in Velp, Emmastraat 24 A (op loopafstand van treinstation Velp)

Workshops & Events

Wil je meer grip op je energie, wil je leren hoe je op een speelse manier de balans in je leven vorm kunt geven, en wil je daarvoor aan de slag in contact met jezelf? M’n Qigong en lichaamsgerichte thema-workshops zullen je niet alleen inspireren en ontspannen, maar ook laten zien wat voor jou de volgende stap is naar meer energie, plezier en balans. Een waardevol cadeau aan jezelf.

Kijk in de agenda voor een overzicht van de geplande workshops & events.

Workshops & Events Jade Plaats