fbpx

Leef jij zoals je werkelijk wilt leven? Ben jij ontspannen aanwezig, in contact met jezelf en met je omgeving?

Of vind je het lastig om grenzen te stellen, je focus te houden, naar je eigen behoeften te luisteren of om hulp te vragen? 

Essential Selfcare, je vermogen om écht voor jezelf en je energie te zorgen is essentieel om vanuit passie, purpose en presence midden in je leven te staan.
Zonder schuldgevoel. Zonder jezelf klein te maken. Zonder het ‘eeuwige moeten’.

Succesvol jezelf zijn, je unieke bijdrage leveren en daarvan te volle genieten, in harmonie met jezelf, je naasten en de wereld om je heen.

Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Hoe zou je je voelen?

 

De Jade Method brengt je via de wijsheid van je lijf in verbinding met je Passie, je Purpose en je Presence

In het 3-maanden programma Jade Method voor Essential Selfcare & Feminine Presence ontdek je waar jouw energie weglekt en hoe jij vanuit de 3 P’s, Passie, Purpose en Presence, vanuit flow en ontspanning kunt leven en werken. Succesvol jezelf kunt zijn.

In elke module onderzoek je aan de hand van een van de 8 kernthema’s waar jouw energie stagneert.

De sessies zijn zodanig opgebouwd dat naarmate je de kernthema’s verder uitwerkt, je de splitsing heelt tussen wat je ‘bent gaan doen’ en ‘wat wezenlijk belangrijk voor je is’. Patronen verliezen hun grip op je en je komt dichter bij jezelf. Je hebt meer energie en meer zelfvertrouwen, en kunt je zelf de bedding bieden die je eerder buiten je zocht.

De laatste module is er een van samenbrengen en integreren. Je zult het geleerde op alle niveaus meenemen in je dagelijks leven, zodat je vol passie, purpose en presence midden in je leven kunt staan.

Zeg jij ‘ja’ tegen

 

Je eigen leiderschap en verantwoordelijkheid

Een stevige verbinding met jezelf en je intuïtie

Voluit leven vanuit de 3 P’s, het ontdekken wat dat voor jou is en wat jij daarvoor nodig hebt

De practice, interventies en opdrachten uit de Jade Method versterken je verbinding met je diepe weten op alle niveaus. Je intuïtie wordt – in plaats van iets ‘vaags’ en ongrijpbaars – iets waar je je actief op kunt afstemmen.  Naarmate je meer uit je hoofd gaat en in contact met de wijsheid van je lijf komt, kom je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak meer en meer in balans.

Persoonlijk

Er zijn al genoeg ‘regels’. Genoeg buiten je dat zegt ‘hoe het moet’. Hoe je grenzen aan moet geven. Hoe je in balans blijft. Wat je wel en niet moet eten. Het houdt niet op..
Als het je past geeft het je – in ieder geval tijdelijk – richting, maar vaak past het niet bij jou en jouw leven, is het eenzijdig en geeft het verwarring. Hoe weet je nou wat echt bij je past?

Het is tijd om je eigen wijsheid aan te spreken. Van binnen uit te ontdekken wat voor jóu geldt. Wat jóu voedt, wat jóu remt en wat jou verder brengt. Niet vanuit je ‘hoofd’, dan blijf je bij het oude, het bekende. Maar vanuit de wijsheid van je lijf. Dat precies weet wat jou dwarszit én wat wel echt bij jóu past.

De Jade Method is dan ook geen stappenplan ‘one size fits all’, maar meer een schatkaart. Jij bent het beginpunt en je vindt jouw persoonlijke antwoorden. Bijvoorbeeld op onderstaande vragen.

Wat is balans voor mij en wat brengt mij uit balans?

Wat is mijn ruimte en hoe geef ik m’n grenzen aan?

Waar geef ik m’n energie weg zonder dat het me werkelijk voedt?

Waar saboteer ik mezelf waardoor ik steeds terugval?

Hoe ga ik om met de frictie tussen m’n heartfelt-doelen en de verwachtingen van de omgeving?

Hoe zet ik de energie van m’n passie in?

At the centre of your being you  have the answer.
You know who you are and you know what you want..
(Lao Tzu)

Opbouw

In twee trainingen van een dag en vijf avonden (9 dagdelen) onderzoeken we onderstaande kernthema’s.

We starten elke module met een meditatie en een eenvoudige Qigong-oefening.

In de Online Studio vindt je de meditaties, oefeningen, uitlegvideo’s en werkbladen behorend bij de betreffende module.

Deze blijven voor jou beschikbaar, ook na afloop van de training.

Alles erop gericht om wat je leert te kunnen integreren in je lijf, je brein en je leven.

Module 1: je leert oefeningen om die je helpen uit je hoofd te zakken en in je lijf aanwezig te zijn, zodat je je meer gegrond en geankerd bent.

Deze module is een basismodule die in elke module opnieuw herhaalt en verdiept wordt.

Module 2: je ontdekt wat ‘balans’ voor jou is en hoe het op dit moment is met de balans en onbalans in je leven.

Je ontdekt jouw manier van omgaan met disbalans in je leven en gaat op zoek naar een andere beweging die je meer dient.

Module 3: wat is ‘kracht’ voor jou? Hoe zet jij jouw kracht in en wat brengt het je? Kun je ook met minder kracht en moeite je doelen bereiken?

Je leert hoe je vanuit een goede verbinding met je levenscentrum jouw kracht meer moeiteloos kunt laten stromen.

Module 4: Onderzoek waar je jezelf verliest in het aannemen van het ritme van de omgeving en ontdek je eigen ritme(s).

Wanneer loop je jezelf voorbij? En hoe kun je flexibel bij jezelf blijven én in harmonie zijn met het ritme van je omgeving?

Module 5: een module over grenzen en ruimte. Hoe is het contact met jouw grenzen, wat heb je nodig om je grenzen aan te geven?

Hoe zeg je helder ‘ja’ en ‘nee’ en wat staat je in de weg om echt voor jezelf en jouw grenzen te staan?

Module 6: een module over steun, ontvangen en vertrouwen.

Je onderzoekt de balans tussen geven en ontvangen bij jezelf en leer je hoe je innerlijke steunpunt je koestering en kracht kan bieden.

Module 7: wat verdrongen diep op jouw bodem ligt herbergt tevens een talent.

Jouw kwaliteit haar plek in jouw leven zodat jij haar voluit kunt inzetten en daardoor ‘unapologetic’ kunt stralen

Module 8: jouw verlangen als je richtingaangever en motor.

Je ervaart wat het erkennen en vormgeven van je wezenlijke verlangen betekent voor jouw energie en richting.

Module 9: in deze module integreer je het geleerde en kom je tot je persoonlijke Essential Selfcare ritueel.

Dit ritueel helpt je je keuzen diep te verankeren zodat je ze in het dagelijks leven met je mee kunt nemen.

Wat brengt het je

De Essential Selfcare die je je deze 3 maanden eigen maakt –  de aandacht voor jezelf, je energie en wat je werkelijk beweegt – verandert je. De energie die je in je dagelijks leven brengt, de keuzes die je maakt, je manier van aanwezig zijn of je Presence.

Vrouwen voelen zich zelfverzekerder over wat ze voelen, willen en kiezen, geven hun grenzen aan, kunnen meer ontspannen kansen creëeren en benutten en ervaren dat hun leven hen op allerlei gebieden meer vervult.

Ervaring van andere vrouwen

De wijsheid van m’n lijf brengt me precies wat ik nodig heb..
Stef, Hosting Administrator

De training heeft me letterlijk bewogen. Me vertrouwen in m'n oplossend vermogen gegeven. Dat hoeft niet langer vanuit m'n hoofd te komen, juist de wijsheid van m'n lijf brengt me precies wat ik nodig heb. Wat een mooie weg om patronen te ontdekken en te doorbreken! Ik voel me zoveel vrijer. Ik vind de Jade Method echt een aanrader voor elke vrouw die haar energie niet langer ongemerkt wil laten weglekken.

Rosanne's vermogen om volledig aanwezig te zijn bij wat er gebeurt in de groep, geeft veiligheid en ruimte om tot je eigen ontdekkingen te komen.

Het meest raakte me het contact met m’n wezenlijke verlangen
Fany, coach & trainer

Vertragen vond ik niet altijd makkelijk, ik ben nogal van het snelle en spontane. Ik heb gemerkt dat ik daarmee te snel over dingen heen stap. Door te vertragen en als het ware 'in te zoomen' in m'n lijf, heb ik dieper contact met mezelf kunnen maken.

Bijzonder hoe er zo inzichten kwamen die ik in al m'n andere trainingen nog niet zo helder had gekregen. Het meest raakte me nog het contact met m'n wezenlijke verlangen. Dat houd ik nu niet langer op afstand voor 'straks als ik tijd heb'. Ik kan het nú een plek geven. Én als motor gebruiken.

Herstellen zat toch in andere dingen dat ik dacht.
Marloes

De training heeft me geleerd op welke manier 'met mijn aandacht in mijn lichaam zijn' het startpunt kan zijn in mijn dagelijks leven. Hoe ik van daaruit keuzes kan maken en kan voelen wat klopt.

Ik vond het verrassend te ontdekken dat het gevoel in m'n lijf vaak voortkomt uit patronen die mij ooit hebben geholpen, maar mij nu vooral een vertrouwde weg in stuurden en niet per se een gezonde weg. Ik heb deze patronen leren onderscheiden waardoor ik me veel minder door ze laat leiden. Een hele ontdekking.

Voor ik de training in ging was ik op het randje van overspannenheid en eigenlijk alles was me te veel. Ik was snel moe en overprikkeld. Al na de eerste paar modules zat ik anders in m'n energie. Herstellen zat toch in andere dingen dat ik dacht.

Op de allereerste dag waren we al een mooie veilige groep, waardoor we in de training echt tot de kern konden komen. Rosanne faciliteert de processen door alles te laten gebeuren en in het moment aanwezig te blijven bij wat zich ontvouwt. Met een paar eenvoudige aanwijzingen en vragen leidt ze je naar waar het voor jou op dat moment echt over gaat.

Ik heb nu de basis in mezélf gevonden..
Manon

De basis in mijn leven die was weggevallen heb ik door de training nu in mijzelf gevonden. Ik voel me veel meer 'heel', verbonden met mijn lijf en intuïtie. Daar ben ik alleen maar krachtiger door geworden. Ik neem mijn ruimte in, maar nu op een andere manier, waardoor ik meer gehoord en gezien word. Ik kan wel zeggen dat de training me heeft 'aangezet'.

Jade Method training voor vrouwelijk leiderschap

Praktische informatie

Jade Method 3-maanden programma – voorjaar 2020

Wanneer

  • zondag 15 maart van 11.00 tot 17.00 uur (twee modules)
  • 5 x een vrijdagavond:  27 maart, 24 april, 8 & 22 mei en 5 juni van 19.00 tot 21.30 uur (elke avond één module)
  • zondag 14 juni van 11.00 tot 17.00 uur (twee modules)


Waar

Yogahouse Arnhem, Putstraat 11 (Modekwartier, vlakbij station Velperpoort)


Wat krijg je

  • Twee workshop-dagen, inclusief lunch. Eentje bij de start van het 3-maanden traject en eentje aan het einde;
  •  5 training-sessies op vrijdagavond;
  • In totaal krijg je 9 modules, elk met een eigen thema;
  • Toegang tot m’n Online studio, waar je uitlegvideo’s, werkbladen, oefenvideo’s en meditaties vindt, die je helpen de thema’s verder uit te diepen, te verinnerlijken en mee te nemen in je dagelijks leven.
    Na afloop van je drie maanden training heb je nog 3 jaar toegang tot de Online Studio.

Zullen we kennismaken?

Heb je interesse om mee te doen?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende bel-afspraak met me.
Je kunt me dan al je vragen stellen en voelen of je een klik met me hebt. En ook als je uiteindelijk besluit dat je niet mee doet, zul je tijdens deze coachcall waardevolle tips en inzichten krijgen waarmee je weer verder kunt.

Ik vind het fijn en belangrijk je op deze manier alvast wat beter te leren kennen en meer te weten over je wat jij uit de training wil halen en wat op dit moment je grootste uitdaging op het gebied van je energie is.

Op deze manier kan ik je gedurende de 3 maanden dat het programma duurt beter begeleiden. Mocht ik tijdens ons gesprek voelen dat het programma op dit moment niet bij je past, dan vertel ik je dat. En wellicht weet ik een andere weg voor je die op dit moment beter bij je past.

Rosanne en de Jade Method

Als Embodiment Facilitator, trainer & coach gericht op stress & burnout bij vrouwen, mocht ik de afgelopen jaren honderden vrouwen helpen in hun lichaam te landen, stress en trauma los te laten en hun energie te hervinden.

Het is een cadeau om getuige te mogen zijn van hoe vrouwen openbloeien, wanneer ze hun energie als leidraad gaan nemen – Essential Selfcare – en kiezen voor wat wezenlijk voor hen is in elke fase van hun leven. Vanuit Passie, Purpose, Presence & Practicality.

Door het werken met deze vrouwen – en natuurlijk ook door het pad wat ik zelf gegaan ben en nog ga – ontdekte ik 8 essentiële steppingstones die op het pad van elke vrouw een sleutel bleken om zich vrij en vol zelfvertrouwen te voelen, gelukkig te zijn en hun kracht effectief in te zetten.

De 8 sleutels vormen het pad dat je gaat met de Jade Method, een ‘embodiment training voor bewuste en (hoog)gevoelige vrouwen die voluit willen leven en succesvol zichzelf willen zijn.

De sleutels zijn universeel, en gelden voor elke vrouw op haar unieke persoonlijke manier. De Jade Method is dan ook geen vaststaande formule, maar leidt tot jouw persoonlijke Essential Selfcare Manifesto.