fbpx

Verwen jezelf. Ga naar binnen. ReTREAT..

Het is zo belangrijk je ‘reset’ knop te drukken en jezelf te hervinden.  Het is essentie en toch is het een verwennerij die we onszelf zelden toestaan.

Een reTREAT is pure verwennerij. En tegelijkertijd is het best intens; in de rust en ontspanning kun je je laten raken. Kun je ontladen en opladen.

Een reTREAT is uitwaaien. Tot jezelf komen. Verbinden met je lichaam en met je hart. Goed eten. Genieten. Loslaten. Opladen. Met Qigong, dans, meditatie en lichaamswerk naar je kern.

Even er helemaal uit. Ga je mee?

Ja, houd mij op de hoogte

3-daagse ReTREAT in Frankrijk VOL

Van 22 tot en met 24 september 2017 geef ik een Jade Qigong reTREAT in Noord-Frankrijk. Het thema van deze reTREAT is ‘Oogst’. Met Qigong, lichaamswerk, dans, ademwerk en speaking circles verbinden we ons met onszelf en vieren we onze persoonlijke oogst. We zetten dat kracht bij door ook letterlijk te oogsten! We zijn te gast op een landelijke boerderij met een appelboomgaard en we gaan appels plukken, waar we sap, moes en taart van maken.

8-daagse ReTREAT in Portugal

In 2018 organiseer ik m’n eerste 8-daagse ReTREAT in Portugal. Afgelopen mei was ik op reis en vond ik dé perfecte locatie. Tijdens deze reTREAT doorloop je de 8-stappen van de Jade Method en train je elke dag Qigong.