fbpx

Selfcare Journey - de Workshop

Bewegen naar je ruimte in je lijf, hoofd en hart

Datum: zondag, 30 augustus van 13.30 tot 16.30

Locatie: Yogahouse Arnhem, Putstraat 11

Verlang jij naar meer ruimte? Ruimte in je dag, in je lijf en in je hoofd?
Is ruimte nemen voor jezelf meer een droom dan dagelijkse realiteit? 

Selfcare gaat verder dan ‘even bijkomen’. Het is een manier om te luisteren naar jezelf en jezelf te voeden, precies daar waar je het nodig hebt. Je verdient meer dan pas een beetje lief voor jezelf zijn wanneer je energie echt op dreigt te raken.

Essential Selfcare mag het fundament worden van jouw dagelijks leven.

Jouw energie, talent, gezondheid, innerlijke kracht als fundament onder alles wat je doet… klinkt dat aantrekkelijk voor je? Niet meer jezelf voorbij hollen, klein maken of uitputten? Maar ‘succesvol jezelf zijn’: vanuit wie jij bent bijdragen aan het geheel, met je eigen energie als beginpunt?

Dan is tijd voor Essential Selfcare: zorg voor je energie, zorg voor je wat essentieel is voor jou. Elke dag opnieuw afstemmen. Leven vanuit inspiratie, vernieuwing en verdieping.

En als jij bent zoals de meeste vrouwen, dan heb je daar geen tijd, geen ‘ruimte’ voor. Of…

Met de ‘Selfcare Journey – de workshop’ neem je het eigenaarsschap over jouw ruimte en creëer je tijd voor wat er écht toe doet.

Wanneer je leert je te verbinden met je innerlijke ruimte en de wijsheid van je lijf, dan ziet alles er anders uit.

Dan ontdek je dat ruimte voor een heel groot deel van binnen zit en dat je er meer invloed op hebt dan je dacht.

Je gaat – aan den lijve – ervaren hoe het is met jouw innerlijke ruimte, want daar ligt de oorsprong van het gebrek aan ruimte om je heen. Voor die te volle agenda, en het geen tijd maken voor jezelf.

De interventies helpen je de ruimte in je lijf, hoofd en je hart, te onderzoeken, waarbij je steeds meer de wijsheid van je lichaam leert inzetten.

Door te erváren maak je je diepe weten wakker en breng je dit tot in het diepst van je geheugen.

Eenmaal ervaren kun je jouw verlangde ervaring van ruimte steeds meer meenemen in je dagelijks leven, zeker wanneer je de bijbehorende eenvoudige meditaties en oefeningen thuis herhaalt.

‘Het meest belangrijke dat je jezelf kan geven is tijd’

~ Oprah Winfrey ~

Praktische informatie

Selfcare Journey – de workshop! is een halve dag reTreat, een middag zorg voor jezelf op diep niveau, vol ontdekkingen over wat jij nodig hebt om meer ruimte te ervaren in je lijf, je hoofd en je hart. We gaan vooral ervarend leren en ontdekken daarbij hoe we daarbij de wijsheid van ons lijf kunnen inzetten.

 

Wanneer: zondag 30 augustus a.s.

Hoe laat: van 13.30 tot 16.30 uur

Waar: Yogahouse Arnhem, Putstraat 11 (op loopafstand van station Velperpoort)

Investering: € 67,00

In deze workshop is wegens COVID plek voor maximaal 10 vrouwen.

Wat krijg je erbij?

 

Onbeperkte toegang tot de content van de Selfcare Journey

Als deelnemer aan de workshop krijg je onbeperkt toegang tot de opdrachten, meditaties en video’s van de Selfcare Journey – Creating Space. 

Wanneer is Essential Selfcare iets voor jou?

 

Eigenlijk zou elke vrouw een dagelijkse practice moeten hebben om zichzelf te voeden, zodat ze vanuit haar inherente kracht midden in haar leven kan staan, met beide handen aan het roer.

Je weet dat je echt hard toe bent aan Essential Selfcare als je:

❤︎ Je regelmatig stress ervaart en je kunt moeilijk ontspannen;

❤︎ Je gauw overprikkeld bent;

❤︎ HSP bent;

❤︎ Veel ballen in de lucht te houden hebt en leeft volgens een strakke planning;

❤︎ Je relatie niet lekker loopt;

❤︎ Je emotioneel uit balans voelt;

❤︎ Je hebt ‘vage klachten’, als PMS-klachten, hoofdpijn, pijn in je gewrichten, hartkloppingen of kortademigheid.

❤︎ Je in de overgang zit;

❤︎ Als je jezelf mist; wie je was en wie je weet dat je kunt zijn.

Ervaringen van anderen

Alles viel op z’n plek
Leander Janssen, grafisch designer en illustrator Stijl in Vorm

Als zelfstandig ondernemer maak ik veel uren en al doe ik dan iets waar ik echt van hou, dan nóg heb ik een moment nodig om stil te staan en alles eens goed na te lopen. Gewoon intern en op de allerliefste manier van de wereld.

Zo voelde voor mij deze workshop. Alles viel op z'n plek. Een ohwjah!-gevoel. Ik ging naar huis en ik stond aan. Met energie. Heel dicht bij mezelf. Zo klein en toch heel groot. En alles wat er nog omheen waait en wappert, ach, dat hoort er dan gewoon even bij.

Heel erg bedankt.

Het is net als of ik gereset ben
Susannah

Het resultaat van de workshop was wat ik gehoopt had. Ik was heerlijk ontspannen en had/heb ook weer dat gevoel van waarde in mee. Het is net als of ik gereset ben. Dat was dan ook heel nodig omdat ik de laatste paar ja maanden moet ik zeggen als een machientje door de dagen ben gegaan. Ik voelde ook meteen op maandag ochtend toen ik naar mijn werk reed hoe het oude vertrouwede gevoel in mee op kwam en ik dacht, daar gaan we weer. Dan dacht ik aan het geleerde in de workshop en ineens was alles weer open en vrij en dat is ook zo tot nu toe. Ik ga nu weer meer op mezelf letten en wat meer dingen doen wat ik leuk vind. Dus tijd voor mezelf nemen.

De sfeer tijdens de workshop vond ik heel veilig, je hebt me het gevoel gegeven dat ik zijn mag. Ook met de andere deelneemster was het een heel mooie uitwisseling.

Over Rosanne

Qigong heeft mij door de moeilijke periode van m’n burnout heen geholpen. M’n oefening leerde me hoe ik in het dagelijks leven met m’n energie omging. Het dagelijkse half-uurtje ‘op de mat’ gaf me de energie en het vertrouwen om steeds weer (en steeds meer) te leven met m’n hart en lijf als kompas.

Mijn passie volgend werd ik Qigong docent, Qigong therapist, en lichaamsgericht emotioneel coach en trainer gespecialiseerd in stress en burnout bij vrouwen. Wat ik leerde geef ik door in lessen, workshops en 1-op-1 begeleiding. Het lijf is wijs en diep van binnen heeft iedereen haar eigen antwoorden. Door je te helpen je te verbinden met je lijf en haar taal, vind je je eigen antwoorden.
Het is een cadeau om te zien hoe vrouwen openbloeien en succesvol zichzelf leren zijn, wanneer ze in contact komen met hun eigen wijsheid en hun energie als leidraad gaan nemen.

Bij mijn werk met deze vrouwen ontdekte ik 8 essentiële sleutels essentieel voor vrouwen bij het zorgen voor hun energie.  Samen vormen deze sleutels de Jade Method, een Energy Embodiment Training.  In deze training open je – geleid door de wijsheid van je lijf – jouw persoonlijke poort naar meer energie. Je ontdekt hoe je belemmerende patronen kunt omzetten in stromen zodat je voluit in je leven kunt staan, vanuit ontspanning, plezier en innerlijke kracht.