fbpx

Online lessen voor rust en balans

6 weken lang positieve energie, ontspanning en inspiratie in je eigen mailbox

Wil jij in je innerlijke ‘stillpoint’ landen? Wil jij ontspannen omgaan met alles wat er om je heen beweegt? Wil jij positieve energie en vibes in je eigen mailbox?

Met veel aandacht en plezier geef ik al twee jaar twee keer per week Online lessen. Lessen die ik nu – in deze tijd –  helemaal richt op het vinden van rust en kalmte in jezelf. Op het vinden van en bewegen vanuit je innerlijke rustpunt.
Want dat is wat we nu allemaal nodig hebben.

Rust in je lijf, je hoofd en in je hart

Corona daagt ons uit te landen in ons lijf. Contact te maken onze innerlijke rustpunt. Te luisteren naar binnen. We worden uitgenodigd (oké, soms gedwongen) bestaande zekerheden los te laten. We hebben zorgen.. om onszelf, om onze ouders. En misschien hoor je ook bij de groep mensen van wie het inkomen plotseling onzeker is geworden.

Juist nu heb ik veel aan m’n oefening. Ik ervaar hoe ik temidden van de onrust in m’n centrum rust. Ook al heb ook ik geen idee wat de toekomst brengt. Ik weet wel dat we mogen vertrouwen. Dat van ons gevraagd wordt om mee te bewegen. Juist in deze tijd is de verbinding met onszelf zo belangrijk en dat is precies wat m’n oefening me geeft.

Dat gun ik jou ook!

Chi Neng Qigong helpt je je te verbinden met jezelf, te landen in je lijf en je ‘thuis’ te brengen. Door het aandachtig uitvoeren van de eenvoudige, zachte maar krachtige oefeningen land je dieper in je lijf en kom je in contact met je innerlijke kracht. Je ervaart dan rust en ruimte in je lijf, je hoofd en in je hart. En dat straal je uit naar buiten.

Naast Chi Neng deel ik ook graag stilte met je. Meditaties. Readings. Inspirerende teksten uit de Tao, vertaald naar het leven nu. Oefeningen om je te verbinden met je innerlijke wijsheid, om dieper te verbinden met je lijf en je hart.

 

Selfcare in action

Qigong betekent ‘energie-oefening’. Maar het is meer dan bewegen, het is een lifestyle. Een manier van leven waarin je jouw energie centraal zet. Je energie heeft je aandacht en je actie nodig. Hoe je dat doet, dát wil ik je leren. Want dat maakt dat je, voorbij alle stress en drukte, het mooiste in jezelf naar boven kunt blijven brengen. Én kunt uitstralen naar iedereen om je heen. We need that!

Wat krijg je

Inspiratievideo
Op maandag krijg je een inspiratievideo. Deze helpt je om gedurende de week afgestemd te blijven op jezelf en het thema van de week.

Videolessen
Je krijgt twee lessen per week, meestal op video, soms op MP3. De lessen komen op dinsdag en vrijdag avond in de Facebook-groep. De les is vaak een oefening, maar soms doen we ook een meditatie. Hoe dan ook, jouw lessen zijn een rustpunt in de week. Een moment voor jezelf waarin je weer kunt landen. Tussendoor kom ik live in de groep om tips en inspiratie met je te delen.

Inspiritatie en Q&A in een wekelijkse Facebook Live
In ieder geval kom ik live op woensdag-middag rond 13.30 uur. Ik zal je tijdens deze lives meenemen in naar hoe je kunt kijken naar wat er om je heen en in jezelf gebeurt, ik zal vragen beantwoorden, verdiepende uitleg geven op een oefening of een deel van een oefening.. Net wat er wil gebeuren. We let it flow!
En zit je niet op Facebook? Je krijgt de lessen én de Facebook Live op woensdag wekelijks op zaterdag in je mailbox. Zo hoef je niets te missen.

Toegang tot de Online lesgroep op Facebook
Hierin vind je niet alleen de content waarvoor je betaald hebt, maar je hebt ook toegang tot bijna alle lessen van de afgelopen 2 jaar! Heerlijk grasduinen en oefenen dus..
(Heren, even voor jullie: deze lessen zijn gericht op vrouwen en de vrouwelijke energie, wat niet wil zeggen dat het voor mannen niet heilzaam en goed is! Alleen is toegang tot de Facebook-groep echt tot vrouwen beperkt. Ik hoop op je begrip!)

Beschikbaarheid
De lessen blijven gedurende twee maanden beschikbaar voor je (normaal 1 maand). Je kunt dus steeds terug naar de les of meditatie die jou raakte.

Investering
Je krijgt maar liefst zes weken lessen, meditaties en inspiratie die je helpen jou energie te beschermen en op peil te houden. Je houdt na afloop van de zes weken nog 6 weken toegang tot de lessen. Deze investering in jezelf is eenmalig €15,00 in totaal!

En maak je geen zorgen… het is géén abonnement: na afloop van de zes weken houden jouw lessen vanzelf op en en ontvang je geen lesmails meer. Ook heb je dan geen toegang meer tot de Facebook groep. Maar als je graag wil blijven dan kan dat natuurlijk ook!

Event-beeld
15,00voor 6 weken!

  • 6 weken Selfcare aan huis
  • Meedoen vanuit je eigen space
  • Oefeningen, meditaties en tips om ‘je midden’ te houden. Heerlijk om mee te nemen je dag in!
  • Vraag en antwoord-sessies op Facebook
  • Geen abonnement

Disclaimer:
Het deelnemen aan de  Online lessen en andere online activiteiten van Jade Plaats is geheel voor eigen risico. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke blessures, ongevallen, materiële of immateriële schade die al dan niet direct of indirect in verband kunnen worden gebracht met deelname aan de lessen.

Luister naar je lichaam en forceer jezelf niet. Wanneer een oefening niet goed voelt, stop dan rustig of pas de houding aan.