fbpx

Persoonlijke begeleiding

Wanneer je energie goed stroomt, voel je je ontspannen, energiek en lekker in je vel. Heerlijk! Toch beperken we onze energie of geven we deze onbewust weg door belemmerende overtuigingen, zich herhalende patronen en emoties.

Zit je in een burnout of zit je daartegen aan? Zitten belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen in je leven je in de weg, zit je of wil je in een fase van verandering en persoonlijke groei en wil je ‘inzoomen’ op jezelf zodat je een groeistap kunt maken?

Dan is persoonlijke begeleiding iets voor jou.

Een coachings-traject met mij zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Vanuit de wijsheid van jouw lijf centraal ben ik graag de spiegel en motivator die je helpt vanuit je essentie te leven en wezenlijke ambities en dromen te verwezenlijken. Je krijgt meer contact met je lichaam, je behoeften en je grenzen en daarmee met meer zelfvertrouwen.

 

Jade helpt body & mind te verenigen en te worden wie je werkelijk bent.

Als embodiment facilitator en coach werk ik met energie en het lichaam. Je lichaam laat zien waar je energie stroomt en waar deze stagneert. Het staat zowel in verbinding met je pijn én je wijsheid, en je stagnatie – daar waar jij blokkeert – wordt tastbaar door stil te staan bij houding, beweging en taal.

Je lichaam laat behalve je blokkade, óók zien wat je precies nodig hebt om tot stromen te komen. Wanneer je met mij in zee gaat, kom je via het lichaam snel tot de kern.

Wanneer nodig en gewenst leer ik je eenvoudige oefeningen om het contact met jezelf en je energie te maken, onderhouden en verder op te bouwen.

Kennismakingsgesprek persoonlijke begeleiding

Kennismakingsgesprek

gratis30 minuten

Skype-sessie

 • Kennismaking van 30 minuten
 • Lichaamsgerichte aanpak
 • Het begin van herstel van je balans

Persoonlijke begeleiding

1-op-1 traject

597,-6 sessies

traject

 • Intake-sessie van 1,5 uur
 • Gevolgd door 5 sessies van 5 kwartier
 • Lichaamsgerichte aanpak
 • Incl. 1 Skypesessie van 30 minuten

Vanaf mei 2021 heb ik ruimte voor vier nieuwe coachees voor een 3 maanden-traject (6 sessies). Iets voor jou? Laat het me even weten via het contactformulier

n.B. Coaching door mij wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Vaak zijn werkgevers wel bereid de coaching (deels) te vergoeden.

Persoonlijke begeleiding

Op onderstaande tijden geef ik persoonlijke coaching:

 • dinsdag
  om 09.30; 11.30 of 16.00 uur
 • donderdag
  om 09.30; 11.30 of 16.00 uur
 • vrijdag
  om 11.30, 14.00 of om 15.30 uur
  Locatie: Emmastraat 24 A in Velp (op loopafstand van treinstation Velp)