fbpx

Gedragscode

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT en werk volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Dat is een leidraad die gaat over gedrag, normen en waarden. Deze manier van werken ziet toe op het respectvol, verantwoord en professioneel (kunnen) werken en samenwerken.

 

Privacy

Om je mijn diensten te kunnen leveren en deze te kunnen factureren worden een aantal persoonsgegevens vastgelegd.

Ik ga zorgvuldig om met deze gegevens en heb mijn werkwijze vastgelegd in m’n privacy-verklaring. Hierbij houd ik mij aan de wettelijke eisen die hiervoor gelden. In m’n privacy-verklaring lees je ook over jouw rechten met betrekking tot je persoonlijke gegevens.

Klachtenregeling

Ik doe mijn werk met de meeste zorg en aandacht en eer en geweten. Toch kan het gebeuren dat je een klacht hebt over mij als zorgaanbieder of over de door mij geleverde zorg. Ben je ergens niet tevreden over? Laat het me weten. Samen kunnen we vast tot een oplossing komen.

De klacht zal vertrouwelijk worden behandeld door beide partijen. Eventueel kan een onafhankelijke klachtenfunctionaris jou als cliënt kosteloos ondersteunen bij het gesprek.

Komen we er toch niet uit, dan de klacht ingediend worden bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) waarbij ik ben aangesloten. Het geschil wordt dan voorgelegd aan de  geschilleninstantie.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de klachtenprocedure en wat  de GAT voor je kan betekenen.

Algemene  Voorwaarden

Om de samenwerking met mijn cliënten bij deelname aan mijn lessen, trainingen en retreats of voor persoonlijke begeleiding helder te regelen heb ik Algemene Voorwaarden opgesteld.

Wil je weten wat die voorwaarden zijn? Je vindt ze door te klikken op onderstaande knop.