fbpx

Lessen, workshops en 1-op-1

Je energie heeft je aandacht en je actie nodig om in balans te blijven. Aandacht door tijd en ruimte te nemen, actie door een methode te leren die je energie voedt, in balans brengt en doet stromen.

M’n aanbod is van voor tot achter erop gericht je daarbij te helpen. Van de wekelijkse doorgaande lessen en de Qigong-workshops tot en met de speciale thema-workshops. Ben je starter? Dan heb ik een speciaal introductiepakket voor je. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om 1-op-1 aan de slag te gaan.

Je energie heeft je aandacht & actie nodig om in balans te blijven

Verwen jezelf, je bent de belangrijkste persoon op aarde

Er uit, opladen, leegwaaien en doorstromen. Met de ReTREATs met Rosanne vind je je rustpunt weer terug. Je komt in balans en hebt meer energie. Plus handvatten om ook thuis je energie op peil te houden.

In het najaar staat een ReTREAT in op een mooie plek in Nederland in de planning. Ik popel om het bekend te maken, maar moet daar nog heel even mee wachten.

In 2017 gaat de reis naar Portugal. Binnenkort ga ik daar een mooie locatie uitzoeken. Natuurlijk maak ik daar een mooie fotoreportage van..

Wil je op de hoogte blijven? Laat het me even weten!

ReTREATs met Rosanne