fbpx

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Zit je in een burnout of zit je daartegen aan? Zitten belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen in je leven je in de weg, zit je of wil je in een fase van verandering en persoonlijke groei en wil je ‘inzoomen’ op jezelf zodat je een groeistap kunt maken?
Dan is persoonlijke begeleiding iets voor jou.

Een coachings-traject met mij zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Met de wijsheid van jouw lijf centraal ben ik graag de spiegel en motivator die je helpt vanuit je essentie te leven en wezenlijke ambities en dromen te verwezenlijken.

Vanuit je lichaam vind je andere antwoorden op jouw situatie en dat geeft je vrijheid en heelheid en laat je energie weer stromen. Zo wijst jouw lichaam de weg naar meer balans, minder overprikkeling en meer energie en plezier.

Je energie heeft je aandacht & actie nodig om in balans te blijven

ReTREATs

Verwen jezelf, je bent de belangrijkste persoon op aarde

Er uit, opladen, leegwaaien en doorstromen. Met de ReTREATs met Rosanne vind je je rustpunt weer terug. Je komt in balans en hebt meer energie. Plus handvatten om ook thuis je energie op peil te houden.

Ik geef elk jaar een ReTreat, soms in Nederland en ook graag daarbuiten (Frankrijk, Portugal, Spanje).

Door COVID heb ik de ReTreat in Zeeland van komend najaar moeten annuleren. Ik zie ernaar uit om in het najaar van 2021 weer een Embodied Selfcare ReTreat te geven op een mooie plek in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven? Laat het me weten!

ReTREATs met Rosanne