fbpx
energie in de ochtend
3 tips voor een ochtend vol energie
27 april 2016
Mijn ochtendritueel
Waar! De ochtendstond heeft goud in de mond.
5 juli 2016

Boost je energie met deze acupressuur tip

Elke ochtend krijg je van je lichaam een natuurlijke energieboost. Je hormoonspiegels veranderen zodat je wakker wordt en in beweging komt. Makkelijk, uitgerust en met zin in de dag.

Maar misschien zijn de dagen dat je zo wakker wordt wel schaars. En aan gebrek aan innerlijke boost, kies je er eentje die ook werkt: koffie. Of midden op de dag: suiker. Het is vaak een vraag van je lijf om meer energie.

Die energie kun je heel goed uit je eigen lichaam halen. Bijvoorbeeld met een activerende Qigong-oefening, maar als je daar geen tijd of ruimte voor hebt, dan heb ik deze acupressuurtip voor je. Je kunt ‘m overal doen: bij de kapper, in de trein, tijdens een vergadering. Of gewoon lekker thuis, als moment voor jezelf. Je stimuleert door deze zelfmassage (die je ook heel goed bij een ander kunt doen!) de stroom van Qi in je meridianen en dat doet je hele gezondheid goed.

In onderstaande video laat ik je zien hoe het gaat:

video_acupresuurtip energieboost

Simpel, eenvoudig en doeltreffend. Ik hoop dat het je goed doet. En als je zelf ook een gezonde tip hebt om je energie te boosten, dan vind ik het leuk als je ‘m deelt in je reactie hieronder.

Ik wens je flow!
Rosanne_schrijfletter

Meer contact met je lijf? Download hier m'n ebook met eenvoudige oefeningen voor thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.