fbpx
Stel jezelf deze vraag tegen stress
Stel jezelf deze waardevolle vraag!
30 oktober 2017
Over verlangen en je energiebalans
Bevroren Verlangen
1 februari 2018

Life is not about being perfect

Life is not about being perfect, it’s about being real’ Soms doet het wel even pijn, dat we niet perfect zijn, dat we een steek laten vallen.. Tegelijkertijd is het ook een opluchting dat we niet perfect hóeven te zijn. In feite verwacht niemand perfectie van ons (en als ze dat wél doen, hoeveel connectie hebben ze dan werkelijk met jóu?). 

Wat je echt vanuit je hart kunt geven en zijn is ‘being real’

Wat je echt vanuit je hart kunt geven en zijn is ‘being real’. Open zijn. Echt zijn. Jezelf zijn. Jezelf laten zien. Je niet groter maken, of kleiner, dan je bent. Je uitspreken, vrij, zonder angst om veroordeeld of afgewezen te worden. Of je uitspreken ondanks die angst..


Ken jij zo iemand? Ben jij zo iemand? Heb je een kring(etje) van mensen met wie je dit kunt oefenen en leven? Dat hoop ik, dat gun ik je, want wow, het is zo’n mooie en essentiële ervaring! Ik ben innig dankbaar voor de mensen die mij kunnen ontvangen in wie ik ben, met alles wat ik met me meebreng.

Shine your Qi-light!

Heb je rust nodig en wil je landen in je lijf? Je bent van harte welkom in de online lessen. Volg je liever offline les en woon je in de buurt van Arnhem? Hier vind je m’n lesrooster

Meer contact met je lijf? Download hier m'n ebook met eenvoudige oefeningen voor thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.